Επιστήμη

Επιστήμη

Εντάξει το διαβάσατε, τώρα πρέπει να πάτε να το δείτε! Έτσι λένε! Και εσείς βαριέστε. Και δε μπορείτε να καταλάβετε προς τι όλη αυτή η υστερία. Επειδή η απορία δεν είναι μόνο δική σας, το Elite Daily αποφάσισε να μιλήσει με τον Dr. Niloo Dardashti, ψυχοθεραπευτή στη Νέα Υόρκη.

Οι λόγοι λοιπόν, οι επιστημονικοί -προσέξτε είναι οι εξής:

επιστήμη 1. Είναι σχεδόν αδύνατον να βρεθεί ένας άνδρας που να διαθέτει τα προσόντα του Grey. Είναι αρρενωπός, είναι δυναμικός αλλά είναι ευαίσθητος και νιώθει πριν από σένα για σένα. Διαθέτει ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών που πολύ απλά δεν πρόκειται να συναντήσει ποτέ μια γυναίκα στην πραγματική ζωή.

επιστήμη 2. Ο χαρακτήρας επαναφέρει μνήμες της πρώτης αγάπης που είχε κάθε γυναίκα. Για τις γυναίκες που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση τους θυμίζει τις πρώτες μέρες της σχέσης τότε που το πάθος σημείωνε ιστορικό υψηλό.

επιστήμη 3. Τα προκαταρκτικά είναι για τις γυναίκες πολλές φορές πολύ πιο σημαντικά από την ίδια τη σεξουαλική πράξη. Αυτή η ένταση που προηγείται. Και το βιβλίο έχει πολλή τέτοια.

επιστήμη 4. Όλα τα θέματα που αφορούν τον έρωτα και το πάθος ενεργοποιούν τους νευρώνες και άρα δημιουργείται το αίσθημα της ευφορίας. Πόσο μάλλον μια ταινία που επικεντρώνεται στο ξεκίνημα μιας σχέσης εκεί που η ντοπαμίνη χτυπάει κόκκινο.

επιστήμη 5. Το βιβλίο είναι πορνό. Εϊναι το ισοδύναμο μια πορνογραφικής ταινίας, δημιουργεί διέγερση.

 6. Χρησιμοποιεί στερεότυπα του χόλιγουντ. Εκείνη είναι ατελής, αυτός τέλειος. Μέχρι να τον βρει δε θα ολοκληρωθεί ποτέ.

7. Οι γυναίκες έχουν πλέον αναλάβει πάρα πολλά, έχουν τον πλήρη έλεγχο στη ζωή τους. Θέλουν όμως κατά βάθος να χαλαρώσουν να αφήσουν κάποιον άλλον στο τιμόνι της ζωής τους. Και ο mr Grey κάνει αυτό ακριβώς.

“Christian, you are the state lottery, the cure for cancer, and the three wishes from Aladdin’s lamp all rolled into one”

EL JAMES
kavlAAA